Myrthe_moestuin_SimplifyyourlifeWat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je geïnteresseerd bent in gezondheid, bewustwording, gek bent op (h)eerlijk eten of zo maar toevallig (al geloof ik daar niet in ;)).
Welkom, je bent op de juiste plek! 

Mijn naam is Myrthe Johansen, ik ben 44 jaar, getrouwd met Jerry en moeder van Lars en Laila. In 2013 werd ik ziek, voor de derde keer kreeg ik de diagnose ‘kanker’. Dat was het moment om de balans op te maken.

Na jarenlang als leidinggevende in het onderwijs te hebben gewerkt moest het roer moest om. Ik wilde weer gezond worden. Dus ging ik op onderzoek, las alles wat er te vinden was over een gezonde lifestyle, ging naar lezingen en probeerde van alles uit.

Ik vormde een mening en visie, kwam uit bij natuurvoeding en werd gezonder.
Inmiddels ben ik in het bezit van een HBO diploma natuurvoedingsadviseur en heb ik diverse modules gevolgd op het gebied van darmfora, hormonen en afvallen.
Op dit moment volg ik de opleiding tot hormoonfactor trainer.

Simplify your life

Het leven is niet altijd makkelijk maar heel vaak gaat het juist om de eenvoud vandaar ‘Simplify Your Life’. Bij voeding is het net zo. Variatie, gezond verstand, puur, onbewerkt, uit de natuur en luisteren naar je lijf zijn mijn principes bij het ontwikkelen van recepten en bereiden van eten. 

Voeden

Mensen worden steeds ouder maar tegelijkertijd steeds ongezonder. De cijfers zijn zorgwekkend (de helft van de Nederlanders is te zwaar, 1 op de 3 mensen krijgt kanker en er komen iedere week 1.200 mensen bij die de diagnose diabetes krijgen).

Ik geloof dat je met voeding en mindset een heel groot verschil kunt maken. Voeden in de breedste zin van het woord. Daar ben ik zelf het levende bewijs van. Maar ook bij de mensen waar ik mee werk zijn de resultaten prachtig. Meer energie, minder medicijnen, verlies van gewicht en verbeterde bloedwaardes. Dat gun ik iedereen.

Graag wil ik mijn ervaringen en kennis delen om samen met jou en de wereld om ons heen gezonder en gelukkiger te maken. Dit wil ik doen door met je in gesprek te gaan, samen te werken. Je te informeren,inspireren en adviseren. Ook schrijf ik graag columns, ontwikkel recepten (o.a. voor LIEFKE magazine) en geef ik workshops en lezingen.

Er valt nog een wereld te winnen als het gaat om gezondheid, geluk en gezonde voeding,
daar draag ik graag aan bij!

Liefs Myrthe

P.S. Ik sta altijd open voor feedback of vragen dus neem gerust contact met me op.
Wil je meer over mij weten? Onder interviews lees je meer.
Ik ben ook te vinden op social media, leuk als je me daar volgt!

En je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief.

Foto door: Yfke Metz