De letters zijn een beetje wazig. Ik ben ontroerd en wat voelt het goed! We hebben een aantal prachtige vrouwen gevraagd om als gastbloggers te schrijven voor LIEFKE en ik heb net de eerste inzendingen gelezen. Moedige vrouwen, die het tegelijkertijd ook spannend vinden om hun hersenspinsels te delen met ons. Maar toch hebben ze hun gedachten zwart op wit gezet en op de “verzend” knop gedrukt. Losgelaten om te delen.
Een gevoel van trots vult mijn hart en ik stuur Yfke een appje: “De eerste blogs zijn binnen en ik ben ontroerd.” Een minuut later appt ze terug: “Wat fijn! Bijzonder hè?”.

Loslaten

Bijzonder is het zeker. Ik weet als geen ander hoe spannend het is om los te laten en op deze manier te delen. Schrijven en laten lezen. Om je hart te volgen, je dromen na te jagen. Niet alleen door te denken maar vooral ook door te doen. Hoe spannend (of doodeng) ook. Het heeft me gebracht waar ik nu ben. Wonderlijk hoe er dingen op je pad komen als je iets echt wilt. Je moet de signalen leren herkennen. Als ik iets heb geleerd de afgelopen twee jaar is dat je op je intuïtie mag vertrouwen.

Vallen en opstaan

Het gaat niet vanzelf, het gaat met vallen en opstaan, euforie en soms zelfs diep verdriet. Het leven is niet altijd leuk, ik ben de laatste die dat zal beweren, maar je bent zelf wel de enige die iets moois van je eigen leven kan maken. De blogs van de gastbloggers zijn daar een prachtig voorbeeld van.

Het zet mij ook weer aan het denken, ik laat me inspireren en dat is nou net de bedoeling! Ik ga ervan uit dat heel veel Liefkes worden geïnspireerd door LIEFKE. Door de blogs, door de Facebookpagina, door de website en natuurlijk door het LIEFKE magazine.

Voor elkaar en met elkaar.

Liefs, Myrthe

blog volg je hart

Deze blog is ook verschenen op liefke.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *