Adviezen

Myrthe heeft mij supergoed geholpen. Ik had een permanente mist in mijn hoofd die me mijn helderheid ontnam en daardoor ook best wat van mijn levensgeluk. Myrthe hielp me met haar holistische aanpak. Ze bekeek mijn voedingspatroon en de supplementen die ik nam. Ook stelde ze allerlei vragen over andere gebieden in mijn leven zoals stress en vermoeidheid.

Ze gaf me hele goede adviezen om mijn supplementen aan te passen en ook om in mijn specifieke voeding dingen op te nemen of juist te laten staan. Ik leerde er heel veel van en kreeg het ook nog als verslag dat ik regelmatig nalees om er steeds meer van te integreren in mijn voeding.

Het contact met Myrthe was heel fijn, ze is aardig, compassievol en oprecht geïnteresseerd. Ze stelde heel veel vragen en gaf me het gevoel dat zij het ook heel belangrijk vond dat ik van mijn probleem af kwam. En met succes, want de mist is verdwenen en niet meer terug gekomen.

Nu hoop ik dat ze ook nog met een oplossing komt voor het probleem dat ik aan mijn schildklier heb en waarvoor ik medicijnen moet slikken. Dat is niet veranderd, maar het lijkt wel meer in balans gekomen.

Dank je wel lieve Myrthe! xxx

Anneke, over natuurvoedingsadvies & hormoonbalans-

 

Ik wilde al zo lang andere eetgewoontes, misschien vegetarisch of zelfs veganistisch.
Maar hoe dan? Ik was namelijk op het punt dat ik maar gedachteloos/inspiratieloos at (als er maar wat in zat) en dan vooral dat wat eigenlijk helemaal niet bij mij past.

Niet lang na het lezen van het artikel in Yoga Magazine zat ik aan de eettafel bij Myrthe thuis en hadden we een heel fijn gesprek.
Myrthe nam alle tijd om mijn verhaal aan te horen; wat gaf dat een fijn gevoel.
(H)erkenning.
Worden gezien voor wie je bent.
Aangemoedigd worden te accepteren wat is en vandaaruit liefdevol aan te passen.

Ik heb heel veel adviezen gekregen, die ik stap voor stap, in mijn eigen tempo en toegespitst op mijn situatie kan toepassen in mijn leven.
Het is voor mij een ontdekkingsreis met vallen en opstaan.
Maar met al die heerlijke en doorgaans makkelijke recepten die ik van haar website pluk, krijg ik het plezier in koken en voor mezelf zorgen, mezelf werkelijk te voeden, weer terug.

Myrthe, ik ben blij dat je zo de tijd voor me hebt genomen. Me het gevoel hebt gegeven gehoord te worden. Zonder oordelen. Je liefdevolle ondersteuning en de richting die je geeft zonder dwang.
Daar ben ik je heel dankbaar voor.

Martha, over natuurvoedingsadvies –

 

Ik pluk nog steeds de vruchten van je adviezen. Nu bak regelmatig lekkere dingen en durf te exploreren in de keuken.
Moet nog wel bewust denken aan sommige dingen, de verschillende soorten yoghurt/ zuivel en de kiemen. Die zitten minder in mijn systeem.
Net terug uit India en daar stonden de kiemen standaard bij het ontbijt!
Ook andere dingen hebben me geïnspireerd daar en ik word steeds nieuwsgieriger naar voeding en hoe mensen dit bereiden.

– Angelique, over natuurvoedingsadvies