de EMB test & advies

ervaringen van cliënten

Terwijl ik echt mijn best deed om goed voor mezelf te zorgen, zat ik voorafgaand aan mijn traject met Myrthe redelijk met de handen in mijn haar. Buikklachten, vermoeidheid, schommelingen… waar – of eigenlijk hoe – moest ik beginnen?

De uitslag van de EMB vertaalde Myrthe direct naar concrete (en haalbare!) aanpassingen in mijn voeding en leefstijl. En wat ik echt bijzonder vind aan Myrthe is dat ze de verantwoordelijkheid voor verandering écht bij mij liet en mij in liet zien dat ik beter naar de signalen van mijn eigen lichaam kón luisteren. Ik had ergens last van… ik kon dat zelf beïnvloeden.

Myrthe liet me zien: alles wat je nodig hebt, zit in jezelf.
Hoe mooi is dat?!

Sabine, over de EMB test & adviestraject –

 

 

Nu ik ouder word, merkte ik dat ik het lastig vond om op gewicht te blijven. Doordat ik veel stress ervaar op mijn werk en met overgangsverschijnselen te maken kreeg, was ik erg benieuwd hoe het nu werkelijk met mijn lijf gesteld was. Ik was overtuigd dat ik gezond at en voldoende bewoog. Maar was dat eigenlijk wel echt zo?

In mijn gesprek met Myrthe kwam mijn haat-liefde-verhouding met voeding en mijn lichaam naar voren. Ze wist heel liefdevol mij bepaalde inzichten te geven. Zonder oordeel. Op haar advies heb ik een EMB test laten doen en de resultaten waren op bepaalde fronten vrij confronterend. Met haar begeleiding hebben we een voedingsschema opgesteld om bijvoorbeeld mijn hormonen weer in balans te krijgen. Ze heeft me nog een aantal tips gegeven waar ik veel baat bij heb. Soms is het gewoon verstandiger om hulp te vragen en Myrthe is daar de uitgesproken persoon voor!

–  Renate, over de EMB test & advies