Lezing/workshops

Blissballs met biet en rozen

Combinatie van pure passie voor de kracht van de natuur en een natuurlijke overdracht van je kennis.
Heerlijk om te ontvangen.
-Karin-

Op 11 november j.l. heb ik bij jou de cursus fermenteren gevolgd.  Na zo’n 2 weken heb ik de Kimchi koel gezet. We zijn nu dik 2 maand verder en ik vind deze zelf best goed gelukt. Hij smaakt friszuur. Ik vond je cursus heel informatief. Deze zomer ga ik aan de slag met het fermenteren van de bieten uit mijn eigen moestuin en wie weet wat nog meer.
-Fenny-

Verhelderend, nieuwe dingen gehoord. Leuke variatie.
Stuk bewustwording en inspiratie opgedaan om weer bewuster met voeding aan de slag te gaan.
-Bea-

Heerlijk gegeten na de workshop vegetarisch koken. Tijd genomen om te genieten van het diner. Verschillende gerechten die erg in de smaak vielen. Interessante uitleg vooraf.
– Esther-

Ik vond deze ochtend heel fijn. Goede presentatie met veel goede info.
Dankbaar dat ik er was. Zeker ook nuttig. Fijne ontspannen sfeer.
Bedankt en liefs.
-Henny-

Informatief, leerzaam, toegankelijk.
Dank je wel voor de ontspannende ochtend!
-Natasja-

Inspirerende avond over gezondheid en voeding. Super hoeveel we al preventief kunnen doen.
-Lia-

Beste Myrthe
Zeer duidelijke, rustige en gevarieerde lezing/workshop. Je straalt levenservaring en vakdeskundigheid.
Je zoomt goed in, je voelt goed aan waar de behoefte ligt.
-Kitty-

Fijne leerzame avond met verrassende weetjes. Leuk om je in september weer te ontmoeten
– Jeanette-