Traject

Traject

Ik kwam Myrthe toevallig tegen (bestaat toeval wel?) door een zakje zaadjes die ik cadeau kreeg bij een besteld boek van Christa Krommenhoek.Het bijzondere verhaal van Myrthe op haar mooie site ‘Simplify Your Life’ deden me beslissen om een online coaching bij haar te volgen. Online omwille van Corona maar ook door de afstand, want ik woon in België.

Ik worstel al jaren met te veel suikergebruik en had al verschillende diëtisten bezocht. Vanaf het eerste moment was het duidelijk dat Myrthe luisterde naar mijn persoonlijk verhaal en van daaruit vertrok om in kleine, haalbare stappen mijn voedingsgewoontes aan te passen. Op mijn eigen ritme gezonde(re) voeding toevoegen om andere moe-makende voeding te schrappen.

Myrthe zette me ook aan om na te denken over mijn voedingsgewoontes door het aanleggen van een eetdagboek en bij ieder (zelfs) klein succes was ze mee enthousiast over het resultaat. Heel wat (pijnlijke) ongemakken verdwenen door een andere manier van eten en ik voel me, nog steeds, mentaal ook veel beter. Myrthe zocht ook uit welke voedingssupplementen voor mij een toevoeging waren. Ik werd echter niet van het eerste moment overladen met die supplementen. Het was duidelijk dat ik in de eerste plaats mijn voedingsgewoontes moest aanpassen en dan pas als aanvulling supplementen kon gebruiken waar nodig. Daarnaast heeft ze ook veel aandacht voor lichaamsbeweging en helpt ze je om nieuwe doelen te stellen.

Myrthe is een warmhartige positieve coach waar ik me direct goed bij voelde en die me gedurende 9 maanden online heel goed heeft begeleid bij mijn voedingsgewoontes.
Ik kijk er met dankbaarheid en grote tevredenheid op terug. Bedankt Myrthe!

Anna Vandecaveye, over traject begeleiding voeding en hormonen –

 

Terwijl ik echt mijn best deed om goed voor mezelf te zorgen, zat ik voorafgaand aan mijn traject met Myrthe redelijk met de handen in mijn haar. Buikklachten, vermoeidheid, schommelingen… waar – of eigenlijk hoe – moest ik beginnen? De uitslag van de EMB vertaalde Myrthe direct naar concrete (en haalbare!) aanpassingen in mijn voeding en leefstijl. En wat ik echt bijzonder vind aan Myrthe is dat ze de verantwoordelijkheid voor verandering écht bij mij liet en mij in liet zien dat ik beter naar de signalen van mijn eigen lichaam kón luisteren. Ik had ergens last van… ik kon dat zelf beïnvloeden.  Myrthe liet me zien: alles wat je nodig hebt, zit in jezelf. Hoe mooi is dat?!

Sabine, over traject begeleiding in combinatie met EMB test –