Toen ik nog studeerde werkte ik in een restaurant. Daar maakten we voor feesten en partijen allerlei hapjes. Asperges met ham, een rolletje cervelaat met augurk, een blokje kaas met een bolletje gember. En natuurlijk konden gevulde eieren niet ontbreken. Allemaal retro hapjes. Van al deze hapjes maak ik alleen nog wel eens de gevulde eieren. Manlief en kinderen zijn er gek op. Dus afgelopen pasen maakte ik er een paar van de eitjes van onze eigen kippen. Het is een super simpel receptje om te maken en daarom deel ik het graag met je.
Kook de eieren in een minuut of vijf hard.
Laat ze schrikken door de eieren onder koud water te houden na het koken.
Snijd de eieren in de lengte door en wip met een theelepel de dooiers eruit.
Doe de dooiers in een bakje en meng deze met de mayonaise, kerrie, peper en zout.
Proef het mengsel en vul dan de eieren ermee.
Ik gebruik hier zelf graag een spuitzak voor maar je kunt het ook gewoon met een theelepel doen.