Better Health Event 2018, ben jij er ook bij?

Een aantal weken geleden ontving ik een berichtje van Romy namens het Better Health Event 2018. Of ik zin had in een samenwerking. Mijn feed op Instagram was opgevallen evenals mijn website. En ook al viel ik onder de nog wat ´kleinere’, bloggers, mijn visie op voeding was doorslaggevend geweest om mij te vragen. Wat een mooi compliment. Nieuwsgierig stuurde ik een berichtje terug met de vraag wat de samenwerking precies inhield.

Better Health Event 2018

Vorig jaar ben ik namelijk zelf ook naar het event in de Rai geweest. Daar sprak ik kort met Amber Albarda oprichtster van het event, voedingscoach en auteur. Dat kenmerkte ook direct de sfeer, toegankelijk, relaxt en volop de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met de mensen die er waren. Voor sommige lezingen moest je je van te voren inschrijven en betaalde je een kleine bijdrage, bij andere kon je zo kosteloos binnenlopen.

Lezingen, workshops & yoga

Het antwoord op mijn vraag wat de samenwerking zou inhouden kreeg ik al snel. Of ik ambassadeur van het event wilde worden. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ongelooflijk leuk om op deze manier betrokken te zijn bij twee bijzonder gezonde dagen. Het mooie is dat er niet alleen aandacht is voor voeding maar ook voor geluk. Voor mij het totale ‘gezondheidsplaatje’. Voeding, beweging en midset. De opzet is gelijk beleven alleen is het aanbod groter geworden.

Er zijn interessante lezingen van artsen, orthomolecular therapeuten, (internationale) bestseller auteurs en meer experts. Je kunt deelnemen aan (kook)workshops en dit jaar voor het eerst ook bijzondere yogalessen volgen.
Het volledige programma vind je hier

Zie ik je bij in de Bloggers Lounge?

Ook nieuw dit jaar is de ‘Bloggers Lounge’. Daar kun je een Q&A, Meet&Greet of een Talk bijwonen van een blogger die ambassadeur is van het event. Zelf zal ik ook een talk verzorgen met als onderwerp, ´Van Ziek naar Beter´. Super spannend maar ook heel veel zin in!

Buiten het feit dat je lezingen, workshops en yogalessen kunt bijwonen (en een bezoek aan de Bloggers Lounge kunt brengen ;))  zijn er ook verschillende stands met lekkere, gezonde en innovatieve producten. Er vinden demonstraties plaats, je kunt proeven, je laten informeren en er zijn natuurlijk leuke aanbiedingen.

Cadeautje!

Heb je inmiddels zin gekregen om 6 en-/of 7 oktober naar de Rai te komen?
Dan heb ik een cadeautje voor je. Ik mag namelijk kaarten weggeven!
Wat moet je doen?
Ga naar: de website en vul de volgende kortingscode in: BETTER HEALTH SIMPLIFYYOURLIFE18
Je kunt dan maximaal twee tickets per persoon downloaden. Hoe leuk is dat?

Ik ben er beide dagen en hoop je te zien bij het Better Health Event!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.