Mijn recepten in Broodloos ontbijten & lunchen (Juglen Zwaan)

Broodloos ontbijten & lunchen

Alweer even geleden werd ik gevraagd of ik misschien fijne ontbijt & lunchrecepten had die ´broodloos´ waren. Uiteraard heb ik die dus stuurde ik mijn bijdragen in. Twee recepten van mijn hand (waaronder deze) verschenen in: Broodloos ontbijten & lunchen een boek van Juglen Zwaan. Een mooie samenwerking tussen collega´s. Zo hebben ook Richard de Leth, Ralph Moorman, Nienke Gottenbos (alias de Groene Vrouw) en nog een heleboel anderen hun favoriete broodloze recepten ter beschikking gesteld. Het is een mooie verzameling geworden van 130+ recepten. Trots op het eindresultaat! En ik hoor natuurlijk ook graag wat jij er van vindt.

Tekst achterzijde Broodloos ontbijten & lunchen (Juglen Zwaan)

In Nederland staan brood en andere tarweproducten vaak centraal in de maaltijden en tussendoortjes. Dit maakt ons dieet eenzijdig, wat niet bevorderlijk is voor onze gezondheid. Veel mensen die met brood willen minderen, worstelen met het vinden van praktische alternatieven. Om die reden heeft voedingskundige Juglen Zwaan van aHealthylife.nl zijn ruim 1.000 volgers gevraagd om hun favoriete ontbijt- en lunch ideeën te delen. Daarop kreeg hij bergen recepten toegestuurd, waaruit hij de beste heeft geselecteerd en gebundeld in dit boek, samen met nog vele andere recepten. Hierdoor wordt minderen of zelfs stoppen met brood makkelijker dan ooit.

Dit boek leert je hoe je jouw ontbijt en lunch volledig broodloos kunt maken. Je krijgt meer dan 100 recepten en variaties, zodat je een ruim aanbod hebt om uit te kiezen. Naast de veelheid aan recepten, krijg je ook vele tips en achtergrondinformatie om je dieet zo gezond mogelijk te maken.

Dit boek helpt je:

  • om broodloos te ontbijten en lunchen.
  • variatie in je voedingspatroon te brengen.
  • meer plantaardige voeding aan je dieet toe te voegen.
  • inzicht te krijgen in de nutritionele achtergrond van brood.
  • gezonde en smakelijke alternatieven te vinden voor brood.
Broodloos ontbijten & lunchen

Het boek is o.a. te koop bij Juglen Zwaan & Puur Mieke en kost 24,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.