Vermelding in tijdschrift Margriet

De mail begint met: ‘Hoi Myrthe,
Ik kwam bij toeval terecht op je site en zou het leuk vinden je site eens mee te nemen in de gezondheidsrubriek die ik wekelijks maak voor het tijdschrift Margriet, ter inspiratie voor lezers. Vind je dat goed?
En ik heb nóg een vraag: voor diezelfde rubriek interview ik elke week een dame over gezond/bewust leven. De ene keer gaat het over rust en balans, dan weer over sport, voeding, afvallen of ziekte/herstel. Het is altijd een persoonlijk verhaal.
Ik denk dat jouw verhaal perfect in deze (sub)rubriek past. Zou je het leuk vinden je verhaal te delen?

Toeval

Na wat heen en weer te hebben gemaild maken we een belafspraak. Wanneer ik de journaliste aan de lijn heb vraag ik haar hoe ’toevallig’ ze bij mij terecht is gekomen. Ze vertelt dat ze na een vakantie in Oosterijk op zoek was gegaan naar een recept voor Duitse koolsalade. Via Google kwam ze op mijn site terecht. We blijken allebei een liefde te hebben voor schrijven en gezonde voeding en zo hebben we een geanimeerd gesprek wat uiteindelijk het interview blijkt te zijn.

Tijdschrift Margriet

Maanden later valt de Margriet op de mat met daarin deze vermelding:

SIMPLIFY

Vegan cheesecake, lauwwarme linzensalade met blauwe kaas en spinazie of gezonde worteltaart…
Op haar blog simplifyyourlife.nl deelt Myrthe Johansen de lekkerste recepten. Ook nog eens makkelijk te maken en supergezond.

(En daar ben ik dan dus best trots op *glimlacht*)

Happy&Healthy nieuws

(Een week later verscheen in dezelfde rubriek dit interviewtje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.